Velkommen til mitt aller første nyhetsbrev!

 

Etter litt..(en god del).. tekniske problemer velkommen til nyhetsbrev 🙂  Det er gøy at mange har meldt seg på, og jeg tenker å sende ut en oppdatering omtrent hver 6 -8 uke.
Nederst i nyhetsbrevet finner du linker til min Twitter, facebook og instagram-konto.  På websiden legger jeg ut blog-poster med noen tips til dere som maler selv.
Når jeg får litt dreisen på dette, så er planen å få inn litt video-snutter også!  Lærerikt for meg og forhåpentligvis gøy for deg 🙂   Du skal også få mulighet til å kjøpe kunst direkte fra meg

Desember og januar er lys-fattige måneder, og energien i bildene blir litt annerledes enn ellers i året.  Derfor lar jeg ofte uferdige bilder stå til lyset er tilbake, litt ut i februar.  Jeg jobber gjerne med flere malerier samtidig, for å skifte fokus og se med et friskt øye. Måten jeg maler på krever mye energi, og ikke minst mot!  Jeg mener at noe av det aller viktigste jeg har når jeg maler er mot, å sette strøkene inn uten å nøle, gjerne for full kraft!  Det elsker jeg!  På gode dager er jeg øm i male-armen etter endt arbeids-dag, Da tenker jeg, yes! det var en god dag!

 

Nedenfor ser du meg i en bok som ble gitt ut nylig 🙂  Den heter Kunstnerkommunen- skisser fra Nesodden av forfatter Kathrine Geard.  Her på Nesodden er det et høyt antall kunstnere, og boken inneholder først og fremst de som var med å bygge opp kunstner- kommunen helt fra tidlig på 1900 tallet og fremover, altså mest den eldre garden, pionerene.  Jeg er med i kapittelet om kunstnerkommunen idag, altså de yngre kunstnerne…puh…:)

Jeg jobber med akryl fordi det tørker mye raskere enn f.eks olje, er mer miljøvennlig og like holdbart. Når jeg maler bruker jeg et slags rutenett for å unngå å bruke for mye tid på anatomi, sånn at jeg heller kan fokusere på helheten og selve utrykket.

Rene pensler og rent vann er overvurdert synes jeg 🙂  Jeg vasker penslene en gang iblant og bruker helt rene pensler kun dersom jeg vil ha en helt klar farge eller lys inn i maleriet

 

Vi høres når lyset er tilbake!  I år har jeg leid meg et lokale på et kunstnersenter her på Nesodden, for å bruke mørketiden på å forsøke meg på noe helt nytt, nemlig keramikk/skulptur 🙂   Mer om det etterhvert!

Meld deg gjerne på mine nyhetsbrev nedenfor!